Foto’s van de Lichtenberg Experience 2013

Voor de tweede keer organiseerde het Weerter Mannenkoor een gratis inloopconcert in het openluchttheater “De Lichtenberg”.

Dit openluchtconcert vond plaats in het kader van de Nationale Monumentendag 2013. De gehele middag was het openlucht theater geopend voor belangstellenden. Met medewerking van een 10-tal koren en een dansgroep werd er op die middag een gevarieerd -vijf uur durend- programma gepresenteerd, van klassiek tot pop.

Tijdens de openstelling vond ook de verkiezing van het “Wieërterlând Lidje” plaats. Een professionele jury bestaande uit Rogier van Wegberg, Noël Seerden, Jo Janssen, Elsemieke Piepers en Rosanne Roelofsma had drie 3 liedjes genomineerd. Deze liedjes werden in De Lichtenberg gepresenteerd waarna het aanwezige publiek de gelegenheid had om te stemmen op een van de drie liedjes. Mét os in Wieërt!, met tekst van Tim Florack en muziek van de Dent Revival Bent kwam als de grote winnaar uit de bus.

In totaal brachten ruim 3000 mensen een bezoek aan de Lichtenberg.

Alle foto’s van de Lichtenberg Experience 2013 zijn te vinden op WeertDeGekste.nl.