Prettige Kerstdagen en de beste wensen voor 2015!

Het jaar is weer bijna voorbij. Voor de Lichtenberg was het een jaar van consolidatie, met weinig vorderingen op het gebied van herbestemming. Toch zijn er achter de schermen dingen wezenlijk veranderd. spring- en dressuurstal De IJzeren Man is geen pachter meer. Eigenaar Provisus heeft een groot deel van de Lichtenberg weer in eigen beheer genomen. Tot nu toe heeft dat geleid tot teleurstellende ontwikkelingen, zoals het opnieuw ontzeggen van de toegang voor publiek. Daarom zijn manifestaties voor en door de Weerter samenleving in tegenstelling de voorgaande jaren tot een minimum beperkt gebleven.

Het kan dus alleen maar beter gaan in 2015! sinds 2002 werken we aan een mooie toekomst voor de Lichtenberg, dus een jaartje erbij kan ook nog wel. We hebben de impasse gebruikt om de site aantrekkelijk en actueel te maken.

Wij wensen alle partijen die de sleutel in handen hebben om de deur naar de toekomst te openen veel wijsheid en bezinning toe! We wensen iedereen een prachtig 2015. Mogelijk kan de Lichtenberg op een bepaald moment het lichtje zijn dat u even vrolijk maakt. We wensen onszelf evenveel energie en werklust toe als in de voorgaande jaren, waarbij wij ons gesteund weten door veel geledingen in de Weerter samenleving.